Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Şükrü Keskin’inde katılım sağladığı TSO İnşaat Komitesi kahvaltısında bir araya gelen üyeler sektördeki sorunlar ve çözüm önerilerini masaya yatırdılar.

“Raporlama yapacağız”

Konak Kafe Restorant’ta gerçekleşen kahvaltıda ilk konuşmayı gerçekleştiren TSO Başkanı Şükrü Keskin,çeşitli komiteler ile bir araya geldiklerini söylerken,sorunlara ilişkin yazılı raporlama yapacaklarını söyledi.Başkan Keskin,komite üyelerine hitaben yaptığı konuşmasının devamında;

“Bütün üyelerimize toplantılarda ve yemek organizasyonunda herhangi bir konuya değinip rapor halinde ortaya bir şey çıkmasını istiyoruz. Yani bu Ticaret Odamızın ilk başlangıç yemeği. Önümüzde ki günlerde de çeşitli komiteler ile toplantı yaparak, raporlama yapacağız.Bu raporları da bir üst kurumlara taşımak için çalışmalarımızı yürüteceğiz.”ifade etti.

“Sorunlarınızı her zaman bizimle paylaşabilirsiniz”

Sohbet havasında geçen toplantıda inşaatçılar sektörün sorunlarını TSO Başkanı Şükrü Keskin’e iletirken, İnşaat Komitesi Başkan Yardımcısı Ercan Öztürk sektördeki sorunları rapor haline getireceklerini ve bu raporları üst kurumlara ileteceklerini söylediği konuşmasında şunları aktardı:

“Sanayi ve Ticaret Odası olarak her zaman meslektaşlarımızın yanındayız. Sizin oylarınızla buralara seçildik. Sizleri temsilen kurumlara ziyaretlerimizi yapıyoruz ve sizlerin taleplerini aktarıyoruz. Bu vesileyle sorunlarınızı onlarla görüşüyoruz ve çözüm bulmak için çabalıyoruz. Sizlerden gelen talepleri önemsiyoruz. Bu konuda varsa bir sorununuz her zaman bizimle paylaşabilirsiniz.”

“Krizden kaynaklanan sancılı dönem içerisindeyiz”

Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat Komitesi Başkanı Abdülselam Ağdağ, sektördeki sorunları çözmek adına sık sık bu toplantıları gerçekleştireceklerini aktardığı konuşmasında;

“Ticaret ve Sanayi Odası olarak İnşaat Komitesi olarak biz, gerçekleştirmiş olduğumuz kahvaltıda üyelerimizin sorunlarını dinledik ve gerçekten bu sorunları yazılı bir halde rapor şeklinde yetkili mercilere iletmek adına bir yola çıktık.Güzel bir toplantı oldu.İstişarelerde bulunduk.Olumlu da geçti.Bu tarz toplantıları sık sık yapacağız.İnşaat sektöründe şu anda Türkiye genelinde bir sıkıntı var.Krizden kaynaklanan sancılı dönem içerisindeyiz.Bu dönemi de inşallah atlatacağız.Bunda umutluyuz.” Dedi.

Konuşmaların ardından inşaat sektörünüzdeki üyeler toplantıya soru cevap şeklinde devam ettiler.

Editör: TE Bilişim