Bilecik Belediyesi Kültür Sitesinde gerçekleştirilen buluşmaya, Başkan Can’ın köylüleri büyük ilgi göstererek, Başkan Can’ın yanında yer aldı.

Burada Bilecik Belediyesi’nin şimdiki çalışmaları ile önümüzdeki dönemde gerçekleştirmeyi hedeflediği projeler hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Nihat Can, Deresakarı köylülerinden destek istedi.

Bilecik’i mahallesi, köyü, beldesi, ilçeleri ve merkeziyle kucakladıklarını kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’ Bilecik'imizin Kiraz Diyarı olan Deresakarı köyümüzün Bilecik'teki sakinleri ile değerli köylülerimle buluştuk, hasbihal ettik. Kıymetli hemşehrilerimle kucaklaştık. Sağ olsunlar köylülerim her fırsatta desteklerini esirgemediler, kendilerine teşekkür ediyorum. 2023 hedeflerimizi oluşturmak için ortaya koyduğumuz projeler hakkında bilgiler verdik. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve bütünlüğümüzü daim eylesin.’’ İfadelerini kullandı.

Vatandaşlarımızla sohbet eden, istek ve görüşlerini alan Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can, vatandaşlarımızla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilişim