Bozüyük İlçesi’nde yaşayan 44 yaşındaki S.K. karantina altına alındığı Bursa Medikabil Hastanesi’nde Koronavirüs hastalığı sebebiyle hayatını kaybederken, az kişinin katılım sağladığı cenaze töreni ile Bozüyük İlçe mezarlığına defnedildi.

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve bütün dünyada hızla yayılmaya devam eden Koronavirüs salgını can almaya devam ederken, hastalık sebebiyle Bursa’da tedavi görmekte olan Bozüyüklü S.K.hayatını kaybetti.

Bozüyük ilçesinde yaşayan 44 yaşındaki evli ve 2 çocuk annesi S.K., 19 Mart tarihinde rahatsızlanarak Bozüyük Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, durumunun acil olması sebebiyle Bursa Özel Medikabil Hastanesi’ne sevk edildi. Burada karantinaya alınan ve tedavisine başlanan S.K., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ölüm raporuna ölüm nedeni ‘Covid-19 pozitif’ olarak yazılan S.K., Bursa’dan Bozüyük ilçesine getirilirken, az kişinin katılım sağladığı cenaze töreni ile ilçe mezarlığına defnedildi.

S.K.'ın kronik hastalığının olduğu öğrenilirken diğer yandan merhum SK.'ya ilk müdahale eden doktor ve hemşirelerinde 14 gün karantina altına alındığı iddia edildi.

Editör: TE Bilişim