Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin ülkemizde görülen Koronavirüs vakası sebebiyle özellikle temizlik malzemelerindeki fiyat artışlarına dikkat çekerken, durumu fırsata çevirmeye kalkanlara izin vermeyeceklerini söyledi.

Koronavirüs hastalığını fırsata çevirmek isteyen ve özellikle temizlik malzemelerinde aşırı fiyat artışına dikkat çeken Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keksin, vatandaşın mağdur edilmesine izin vermeyeceklerini söyleyerek, “Ülkemizin içinde bulunduğu Koronavirüs tehlikesini fırsat bilen bazı firmaların hijyen ürünleri, maske, dezenfektan gibi önleyici malzemelerin fiyatlarını aşırı derecede artırarak fırsatçılık yapmakta olduklarını ulusal basından üzülerek takip etmekteyiz.

Bildiğiniz gibi Ticaret Bakanlığından bu firmalara karşı hak ettikleri yaptırımların kararlılıkla uygulanacağı açıklaması yapıldı. Biz de Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı odamızın disiplin mekanizmalarını çalıştıracağımızı ve bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi buradan kamuoyuna duyururuz.

Herkes bilmeli ki; vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız.” Dedi.

Editör: TE Bilişim