Bozüyük’te bıçaklanarak öldürülen emlakçı Ayvaz Alkan’ın katil zanlıları yakalandı. Alkan cinayetinin zanlısı olarak Suriyeli bir çift yakalanarak gözaltına alındı.

Bozüyük’te Tekke Mahalle Solaklar Sokak’ta bir evde kiracı olarak oturan Ayvaz Alkan vücudunun çeşitli yerlerinden bir çok kez bıçaklanarak öldürülmüştü. Olay ile ilgili soruşturma başlatan emniyet birimleri H.S. ve K.S adlı Suriyeli çifti, Alkan’ın katil zanlısı olarak yakaladı.

İstanbul Maltepe’de emlekçılık yapan Ayvaz Alkan’ın, yanında çalışan Suriyeli H.S. ile ilişkisi olduğu iddia edilirken Alkan’ın H.S. ile kocası K.S.’ye ev tutmak için Bozüyük’e geldiği öne sürüldü.

K.S.’nin, Alkan ile H.S. arasındaki ilişkiyi öğrendiği bunun üzerine çıkan tartışmada Ayvaz Alkan’ın bıçaklanarak öldürüldüğü iddia edildi.

Evinde ölü olarak bulunan Alkan’ın soruşturmasını yürüten emniyet birimleri araştımalar sonrası kısa sürede önemli bilgilere ulaştı. Şüpheli Suriyeli çiftin Bursa’da yakalayarak gözaltına aldığı öğrenildi. Zanlılar Bozüyük'e getirilerek adliyeye sevkedildi.

Editör: TE Bilişim