Bilecik merkez Aşağıköy Mahallesi’ndeki köprü altında alkol alan şahısların arasında çıkan tartışmada silahlar çekilirken,1 kişi bel altından yaralandı. Yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olay bugün saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Bilecik Aşağıköy Mahallesi’ndeki beton köprünün altında O.B. ve C.Ş.A.(32) isimli şahıslar iddilara göre; alkol aldıkları sırada bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladılar.

Tartışmanın kavgaya dönmesi ile birlikte O.B. isimli şahıs iddiaya göre; yanında getirdiği silahı  çıkartarak C.Ş.A.’ya ateş etmeye başladı. Silahların sesini duyan ve bölgeden kaçan araçların olduğunu gören çevredeki vatandaşlar durumu Polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edilirken, bel altından yaralandığı öğrenilen C.Ş.A. ilk sağlık müdahalesinin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken,polisler silahı ateşleyen ve  olay yerinden kaçan O.B.’yi arama çalışması başlattı.Şahıs sokak aralarında bir süre polislerin koşturması sonucunda evinin önünde teslim oldu.

Olay yerinde bir adet silah ve çok sayıda kovan ele geçirildi.

Editör: TE Bilişim