Ulusal Egemenli ve Çocuk Bayramı’nın 98’inci yılını kutlama hazırlandığımız bu günlerde Vali Tahir Büyükakın, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı koltuklarını çocuklara bıraktı.

Vali Büyükakın’ın yanı sıra, Belediye Başkanları Yağcı ve Bakıcı’yı makamında ziyaret eden çocuklar renkli görüntüler oluştururken ,1 günlükte olsa makam koltuğuna oturmanın gururunu yaşadılar.

“Çocuklarımıza bugün makamımız, gelecekte vatanımız emanet”

Bahçelievler İpekyolu Anaokulu'ndan bir grup öğrenci 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Vali Tahir Büyükakın makamında kendisini ziyaret eden 10 çocuğu ağırladı. Vali Büyükakın, kendisini ziyaret eden öğrencilerle yakinen ilgilenirken koltuğunu çocuklara bıraktı. Vali Büyükakın konuya ilişkin ise söyle konuştu: “Çocuklarımıza bugün makamımız, gelecekte vatanımız emanet. Her birinin geleceğe dair farklı ama sevgi dolu hayalleri var. Tek gayemiz hayalleri kadar güzel bir dünyayı onlara bırakabilmek. Bayramları kutlu olsun, hep mutlu olsunlar."

“Size çok önem veriyoruz”

Belediye Başkanı Selim Yağcı ise Ertuğrulgazi İlkokulu Müdürü Yılmaz Benlice, Öğretmen Kamil Kıvırcık ve öğrencilerden oluşan heyeti makamında ağırlarken koltuğunu Muhammed Eren isimli öğrenciye bıraktı.

Başkan Yağcı burada yaptığı konuşmasında; ‘’Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dünyada hiç örneği olmayan güzel bir armağanı sizlere sunmuş. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı diye çok güzel bir gün armağan etmiş. Bizler de sizleri çok seviyoruz, size çok önem veriyoruz ve sizler için çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Sizler bu güzel ortamlarda yetişip geleceğimizin mimarları, doktorları ve yöneticileri olacaksınız. Bunun için çok çalışmanız lazım ve gelecek de sizlerle var olacak Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi. ’’ifadelerine yer verdi.

"Çocuklarımız bizlerin geleceği”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, makam koltuğunu Atatürk İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Defne Karadağ ve Bozüyük Anaokulu öğrencisi Tunahan Gayret'e bıraktı.

Başkanlık makamını devralan öğrenciler, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ile belediyenin faaliyetleri ve çocukların talepleri konusunda sohbet ettiler. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı ziyarette, minikler Başkan Bakıcı'ya özellikle okullara yapılan oyun alanları ve sentetik sahalar için teşekkür ettiler. Ziyaretlerin sonunda makam koltuğuna geçen öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, "Çocuklarımız bizlerin geleceği, onlar için gerekli olan her projeye büyük önem veriyoruz. Bizler göreve geldiğimiz günden itibaren onların daha iyi şartlarda eğitim almaları ve güven içinde oyunlarını oynamaları için çalışıyoruz" dedi.

Editör: TE Bilişim