Cafer Elmas 

            Yaklaşan genel seçimler öncesi son günlerde siyasilerin değişik görüntüleri ve fotoğrafları Bilecik gündemine renk katıyor. Aday adayları şu günlerde belli olmaya başlarken, rakip partilerin yanı sıra kendi aralarında da rekabet yaşadıkları gözleniyor.

            Topluma verilen birlik beraberlik mesajları ise siyasette görülmek istenen kareler olarak kamuoyuna yansıyor. Bunlardan biriside önceki akşam Vezirhan Belekoma Yörsan tesislerinde Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından Bilecik ve ilçelerinde faaliyet gösteren spor kulüplerine verilen yemekte gözlendi. Yemekte biraraya gelen Bilecik Belediye Başkanı AK Parti Milletvekili aday adaylığını düşündüğünü açıklayan Selim Yağcı ve  Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın öz yeğeni AK Parti Milletvekilliğinde adı geçen Garanti Bankası Müdürü Hüsnü Bayrakçı’nın dostluğu adeta düşman çatlattı.

            Dostluklarının eskiye dayandığını belirten Başkan Yağcı ve Hüsnü Bayrakçı aday olsalar da olmasalar da dostluklarının ve abi kardeşliklerinin devam edeceğini, AK Parti'nin 2 Milletvekili çıkaracağına inandıklarını belki de kol kola ikisinin Meclis'e gidebileceğini söylediler.

            Geçtiğimiz günlerde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü ziyaretlerinde gazetemizde Belediye Başkanı Selim Yağcı, CHP Milletvekili aday adayı Av. Çağatay Karaahmet'e   mandalina ikram etmiş ve objektiflere takılan bu görüntü  her ne kadar rakip olsalar da siyasette dostluk  mesajlarının verilmesine örnek olmuştu.

            Ardından geçtiğimiz günlerde bir cenaze töreninde biraraya gelen CHP Milletvekili aday adayı Av. Çağatay Karaahmet ile AK Parti'den Milletvekilliği aday adaylığına adı geçen Garanti Bankası Müdürü Hüsnü Bayrakçı'nın kol kola görüntüleri gazetemiz objektiflerine takılmış ve bu kamuoyunda da çok konuşularak internet sitemizde yoğun yorum almıştı.

            Belekoma Yörsan Tesislerinde Amatör Spor Kulüpleri camiasının buluştuğu akşam yemeğinde de yine siyasette konuşulacak ve değişik yorumları da beraberinde getirecek pozlar çekildi.

            Belediye Başkanı AK Parti Milletvekilliğini düşündüğünü açıklayan Selim Yağcı ile AK Parti'den Milletvekilliği adaylığı için adı geçen Garanti Bankası Müdürü Hüsnü Bayrakçı kol kola girerek birliktelik mesajı verdiler. "Kısmet olursa kol kola Meclise gideceğiz" diyen ikili herşeyin nasip kısmet olduğunu kendilerine görev verilirse Bilecik halkına hizmet etmek için çalışacaklarını aktardılar.

Editör: TE Bilişim