Kocaeli'de yaşayan Bilecikli hemşehrilerimiz Bozüyük'ü ziyaret etti. 


 Bilecik ve ilçelerine yaptıkları gezi kapsamında Kocaeli Bilecikliler Dayanışma Derneği Başkanı Yusuf Pehlivan ile birlikte Bozüyük'e gelen Bilecikliler, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nu ziyaret etti.  Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette kendilerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Baikan Bakkalcıoğlu, Kocaeli Bilecikliler Dayanışma Derneği Başkanı Yusuf Pehlivan'a plaket takdiminde bulundu, Türk bayrağı ve Nutuk hediye etti. Ziyaretin ardından gösterdiği misafirperverlik için Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcılarına teşekkür eden Pehlivan, Başkana plaket takdim etti.
Başkanlık makamındaki ziyaretin devamında Bozüyük Şehir Müzesi ve arşivine geçen hemşerlerimiz buradaki uzman rehberlerden müze ve sergilenen tarihi eserler hakkında bilgi aldılar. Müze'nin ardından Türk İstiklal mücadelesinin dönüm noktalarından biri olan İnönü Savaşlarının kazanıldığı Metristepe’de Zafer Anıtı’nı ziyaret eden dernek üyeleri şehitlerin ruhları için dua ettiler.
Belediye BaşkanıMehmet Talat Bakkalcıoğlu ve kendilerine eşlik eden rehberlere teşekkür eden hemşehrilerimiz ziyaretin ardından Kocaeli'ne dönmek üzere yola çıktılar.

Editör: TE Bilişim