Bilecikspor Kız Futbol Takımı oyuncularının günün anlam ve önemine ilişkin çekmiş oldukları video sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Takımda yer alan ve geçtiğimiz yıllarda Bayan Futbol Milli Takım kampına davet edilen Bilecikli işitme engelli Özlem Aktaş'ın da yer aldığı videoda birçok sosyal mesajda verildi.

“Unutmayalım ki her birimiz birer engelli adayıyız”

Bilecikspor Başkanı Aydın Avcı,çekilen videoya ilişkin yaptığı açıklamada, Bilecikspor Kız Futbol Antrenörü Ozan Çağrı Gül'ün kendi cep telefonu hazırladığı bir video olduğunu belirterek, "Bizler Bilecikspor camiası olarak sadece futbol ve diğer branşlarda adımızı söz ettirmekten yanı sıra böyle sosyal sorumlulukla da adımızdan söz ettirmek istiyoruz.

Bizler bugün takımızda yer alan işitme engelli kardeşimiz milli futbolcu Özlem Aktaş da takımımızda yer alıyor. Takım arkadaşları onu ne kadar sevdiğini her antrenmanda görüyorum. Bilecikspor olarak görme engelli kardeşlerimizin en rahat oynayabildiği goalball takımı kurmayı planlıyoruz. Unutmayalım ki her birimiz birer engelli adayıyız" dedi.

Editör: TE Bilişim