Şahlanış Hareketi yeni bir soluk olarak Şahlanış Partisi olarak Türkiye siyasetine girerken, partinin kuruluş imzaları Vezirhan’da atıldı.

1990 yılında İstanbul’da kurulan Dernek Başkanlığını ve partinin kurucu Başkanlığını Mehmet Mahmut Yıldız yaparken, kurulan partinin Genel Başkanlığına da Murat Altun’un getirilmesi planlanıyor. İlk kıvılcımı ve imzaları Bilecik’te atılan Şahlanış Partisi kurucu üyelerinde Bilecik’ten 4 isim yeralıyor. Necip İman, Yılmaz Sert, Ali Akgül, Mehmet Cin ve Galip Uyar gibi tanınmış isimlerinde yeraldığı Şahlanış Partisi için İçişleri Bakanlığı’na imzalar ile başvurulduğu öğrenildi.

Şahlanış Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Dernek Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yıldız ve beraberindekiler gazetemize bir ziyaret gerçekleştirerek Genel Yayın Yönetmenimiz Cafer Elmas ile görüşme gerçekleştirdi. Partinin kuruluş amacı ve vizyonu hakkında bilgi veren Ahmet Yıldız, toplumcu, Cumhuriyetçi, Atatürk’e bağlı, sağ tabanlı ve halka açık bir parti olacaklarını sözlerine ekledi. Bilecik’te kurulan partinin diğer illerde de kuruluş çalışmalarına başlanacağı belirtildi.

Editör: TE Bilişim