Gökay Şimşek

Daha güzel bir Bilecik için “Yeşili Sev Doğayı koru” sloganı ile müşterilerine hizmet vermeye başlayan Kozmetika,açılışını gerçekleştirdi.

İşletmeciliğini bayan girişimci Ayşegül Kamitoğlu’nun üstlendiği kişisel bakımın adresi Kozmetika ;Zonguldak, Bartın, Karabük, Bolu, Düzce’den sonra Bilecik’te de Gazipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı No:28/A’da müşterilerine hizmet vermeye başladı.

İşletme sahibi Ayşegül Kamitoğlu, Bilecik’te Kozmetika’da hem bayanlara hem de bay müşterilerine hizmet verdiklerini belirttiği açıklamasında; “2003 yılından beri bu sektördeyiz ve 30 kişiye istihdam sağlıyoruz Şu anda bu mağazamızda 5 çalışanımız ile müşterilerimizin hizmetinde. İlerleyen günlerde yeni mağazalarla da hizmet vermek istiyoruz. Daha farklı işlerdeki enerjimizi kozmetik sektörüne yansıttık diyebiliriz aslında.

Bundan sonraki süreçte de markamızı Türkiye’de daha iyi yerlere getirmek hedefimiz var. Yine yakın zaman içerinde Franchise Fuarı’na katılıp markamızı daha üstlere çıkartmak için gerekli çalışmalarımız sürüyor. Kozmatik olarak şu an iOS ile Android’deyiz. Bu sayede bütün müşterilerimiz Kozmatika’ya 7-24 ulaşabiliyor ve alışveriş imkânına sahip olabiliyorlar. Bilecik halkına daha iyi hizmet verebilmek için müşterilerimizi mağazamıza davet ediyoruz.”dedi.

Editör: TE Bilişim