Korkmaz Kesik

Türk Eğitim Sen Başkanı Ömer Yel, TOKİ konutları yolu civarına yapılan 16 derslikli Ortaokul ile 8 derslikli Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi’ne yapılan yolu eleştirerek, ‘Kış şartlarında araçlar bu yoldan nasıl çıkacak?’ diye sordu. 

Türk Eğitim Sen Başkanı Ömer Yel, daha öncede gündeme getirdiği Bozüyük’teki yeni TOKİ konutları yolu civarına yapılan 16 derslikli Ortaokul ile 8 derslikli Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi’nin yollarının kullanıma uygunsuz olduğunu ifade etti. Bozüyük’ün kış şartlarının sert geçtiğine dikkat çeken Yel, ‘Kış şartlarında araçlar bu yoldan nasıl çıkacak?’ diye sordu. 

Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi’nin çalışmalarının yavaş ilerlediğini vurgulayan Yel, ‘Çalışmalar bu hızda devam ederse herhalde okullarımız 2017-2018 öğretim yılı başında kullanıma açılır’ dedi. Yel, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bozüyük’te yeni TOKİ konutları yolu civarına yapılan 16 derslikli Ortaokul ile 8 derslikli Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi inşaatları bitmesine rağmen binalar kullanıma hala açılamamıştır. Sebebi ise yolunun yapılamaması. 6 Ekim 2015 tarihinde yapmış olduğum bir basın açıklamasında bu konuya değinmiştim. Bugün inşaat alanına giderek son durumu görmek istedim. Fotoğraflardan da görüleceği gibi çok dik bir yol yapılmaya çalışılmış. Bozüyük gibi kış şartlarının çok sert geçtiği bir ilçemizde öğrencilerimiz ve araçlar bu yoldan nasıl çıkacak veya inecek doğrusu merak ettim. Ayrıca, çalışmalar bu hızda devam ederse herhalde okullarımız 2017-2018 öğretim yılı başında kullanıma açılır inşallah.”

Editör: TE Bilişim