Seçimlere bir gün kala İstanbul’da yapacağı dev Kadıköy mitingi öncesi helikopterle Bilecik’e gelecek olan CHP Genel Başkanı, ardından yeniden İstanbul’a dönecek. Yerel seçimlere sayılı saatler kala yoğun programına Bilecik’i de dâhil eden Kılıçdaroğlu'nun Bilecik’e gösterdiği bu özel ilgi dikkatlerden kaçmadı.

Geçen ay ilimize gelen CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimler öncesinde Bilecik’e geleceği haberini vermişti. Yıldız’ın açıklamasının hemen ardından Kılıçdaroğlu’nun miting takvimi açıklanmış ve Bilecik’in listede yer almaması şaşkınlık yaratmıştı. Bunun üzerine Ankara’ya giden İl Başkanı Çağatay Karaahmet, Kılıçdaroğlu’nu yoğun programı arasında Bilecik’e gelmeye ikna etmişti.

CHP Bilecik il örgütünün yoğun kulis çalışmaları sonucunda miting programına ilimizi de ekleyen Kılıçdaroğlu, Bilecik’e gelerek Belediye Başkan Adayı Dr. Sungur Turan için bir gün sonraki yerel seçimde sandıkta Bilecik halkından destek isteyecek.

Cuma günü İstanbul’da kalacak olan Kılıçdaroğlu, cumartesi günü Kadıköy’de saat 15.00’te yapacağı dev miting öncesi helikopterle Bilecik’e gelecek. 1. OSB’ye inecek olan CHP Genel Başkanı, buradan mitingin yapılacağı Cumhuriyet Meydanı’na getirilecek. Bilecik’te halka seslenecek olan Kılıçdaroğlu, sonrasında yeniden helikopterle İstanbul’a dönecek.

 

Editör: TE Bilişim