CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hafta sonu ilimize gelerek Osmaneli, Bilecik merkez ve Bozüyük’te vatandaşlarla buluşacak.

Kılıçdaroğlu en son, 7 Haziran seçim kampanyası çerçevesinde 29 Mayıs’ta Bilecik’e gelmişti. CHP Lideri’nin Bilecik Cumhuriyet Meydanında düzenlediği görkemli miting, Bilecik siyasi tarihinin en kalabalık mitingi olarak değerlendirilmişti.

CHP Genel Başkanı olmadan önce de sık sık Bilecik’e gelen Kılıçdaroğlu, Yaşar Tüzün’ün yeniden milletvekili seçildiği 7 Haziran seçimlerinde CHP’nin oyunu artırması üzerine bu kez Bilecik’e daha fazla önem vermeye başladı.

GÖVDE GÖSTERİSİ

102 kişinin yaşamını yitirdiği Ankara’daki kanlı katliamın ardından miting programlarını iptal eden Kılıçdaroğlu, Bilecik programını iptal etmedi. CHP’nin “1 Kasım’da Bilecik’te birinci parti” hedefine destek veren Kılıçdaroğlu, bu gezisinde sadece Bilecik merkez değil, Osmaneli ve Bozüyük’ü de ekledi. Kılıçdaroğlu’nun programını genişletmesi üzerine CHP Teşkilatı, bu programın 29 Haziran’dan daha görkemli bir şekilde gerçekleşmesi ve gövde gösterisine dönüşmesi için şimdiden hazırlıklara başladı.

3 MİTİNGİ

CHP Lideri, 25 Ekim Pazar günü önce Osmaneli’ne gelecek. Kılıçdaroğlu saat 14.00’de Osmaneli Balaban meydanında vatandaşlarla buluştuktan sonra Bilecik’e hareket edecek. Bilecik girişinde karşılanacak olan Kılıçdaroğlu, PTT yanında bulunan CHP Merkez İlçe Başkanlığı önünde saat 15.00’de vatandaşlara hitap edecek.

Kılıçdaroğlu, 7 Haziran seçimlerinde CHP’nin birinci parti çıktığı Bozüyük’e verdiği önemi göstermek için programına Bozüyük’ü de ekledi. Bilecik’ten sonra Eskişehir’e gidecek olan Kılıçdaroğlu, Bozüyük’e uğrayarak Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek mitingde konuşacak. Kılıçdaroğlu’nun Bozüyük programı da saat 16.00’da başlayacak.

1 KASIM’IN BAŞBAKANINI AĞIRLAYACAĞIZ

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Kılıçdaroğlu’nun gezisi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Sayın Genel Başkanımız her zaman Bilecik’e özel önem verir. Bunu daha genel başkan olmadan önce yaptığı geziler, sohbet toplantıları ile gösterdi. Sayın Kılıçdaroğlu’nun Bilecik’e ilgisi Genel Başkan seçildikten sonra da devam etti. Bilecik bu ilginin karşılıksız olmadığını 7 Haziran’da gösterdi. Şimdi 1 Kasım’daki hedefimiz Bilecik’ten birinci parti çıkarak Türkiye’de iktidara gelmek. Sayın Genel Başkanımız bizim ‘Bilecik’te birinci parti hedefimize inandığı için programını bu kez daha geniş tuttu. İkinci sırada adayımız Hüseyin Elmas ile birlikte, CHP teşkilatımızın bütün üyelerinin tam bir birlik içinde çalışmasıyla bu hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. 1 Kasım’ın Başbakanını Bilecik’te hak ettiği şekilde karşılayacağız. Bilecik’teki programlarımız daha görkemli geçecek. Bütün halkımızı, önümüzdeki dönemin hükümetinin başbakanının programına katılmaya çağırıyorum.”

Editör: TE Bilişim