Önceki dönem Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, kıl çadır ihalesine tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından ihaleye ilişkin bir paylaşım yapan Mehmet Duymuş, “Biz o kıl çadırı kuruncaya kadar tüm personel ile birlikte Vezirhan'ın simgesi sembolü haline getirmek için gecemizi gündüzümüze kattık emek harcadık ter döktük.

Yaklaşık iki buçuk senedir yapılan işlere sözümüz yok ama hazır olan bir şeyi Vezirhan’a uzun yıllar kira ve gelir getiren tesisi nasıl satarsınız.Bir seferde 3 milyon parayı alırsın harcanır biter ama o tesis senelerce belediyemize kira getirisi olacaktır. Başkan sana tavsiyem,sen bana diyordun ya: “2. çimento fabrikası akil tutulması” Asil sen akıl tutulması yasıyorsun.Tesisi satmakla madem ticaret yapmak istiyorsun gerçi belediyeler ticari kafa ile yönetilmez belediye halka hizmet anlayışı ile yönetilir.İstasyon Mahallesi’nde bulunan arsaya yap konutları vatandaşa sat parayı oradan kazan.Ama ihale ederek yap.Eğer o güzelim tesisi satarsan verdiğim oy da hakkımda helal olmasın.”dedi.

Diğer yandan Mehmet Duymuş’un paylaşımın altına beldeki bazı vatandaşlar tepki mahiyetinde yorumda bulundu.Bunun üzerine de Mehmet Duymuş’un yorumda bulunanlara cevap verdiği görüldü.

Editör: TE Bilişim