Koranavirüs salgını sebebiyle Bilecik ilinin giriş ve çıkışları sıkı denetim altına alınırken, sürücüler ve vatandaşlar aşırı yığılmalardan dolayı yetkililere ricada bulunarak ateş ölçüm cihaz sayısının artırılması talebinde bulundular.

Tüm dünyada ve ülkemizde korku yaymaya devam eden ve her geçen gün ölümlere sebep olan koronavirüs salgınına karşı ilimizde önlemler kırmızı alarm seviyesine çıkartıldı. Özellikle ilimizin giriş ve çıkışlarında artırılan önlemlerde tüm sürücülerin ateşleri güvenlik güçleri tarafından ölçüme tabi tutuluyor.

Özellikle sabah ve akşam saatlerinde oldukça yoğun olan trafik akışı sebebiyle ateş ölçüm sebebiyle yığılmaların olduğu ve araçların uzun kuyruklar oluşturduğu göze çarpıyor. Vatandaşlar ve sürücüler yapılan uygulamayı yerinde bulurken,sağlık çalışanlarına ve güvenlik güçlerine teşekkürlerini iletirken, ateş ölçüm sırasında cihazların az olması sebebiyle trafikte yoğunluk oluşturduğunu dile getiriyorlar. Gazetemizi arayan birçok vatandaş, uygulama noktalarındaki trafik yoğunluğunu azaltmak için yetkililerden ateş ölçüm cihaz sayılarının artırılması yönünde taleplerini dile getirdiler.

Editör: TE Bilişim