Bilecik merkeze bağlı Gülümbe Köyünde yaşayan 1 gün boyunca kayıp olan  86 yaşındaki Hüseyin Büyükçırak intihar etmiş şekilde bulundu.

Bilecik merkeze bağlı Gülümbe Köyünde, Çarşamba günü sabah saatlerinde evden çıkan 86 yaşındaki Hüseyin Büyükçırak gece geç saatlere kadar evine dönmeyince ailesi telaşlanarak durumu Jandarma ekiplerine bildirdi.

Jandarma ekipleri ve NAK gece boyunca arama çalışmaları yaptı. Arama çalışmaları sonuç vermeyince ekipler arama çalışmasını sabaha bıraktı.

Sabahın erken saatlerinde Jandarma, UMKE ve AFAD ekipleri arama çalışmasını tekrar başlatırken kayıp şahıs Hüseyin Büyükçırak'ı, Gülümbe köyü, Tıngırdere Mevkiinde, ağaca asılı şekilde buldular.

Büyükçınar, ailesine ve komşularına sürekli kendisini öldüreceğini söylediği iddia edildi.  17 Şubat Çarşamba gübü sabah saatlerinde evden çıkan Büyükçırak, komşusundan ip isteyince komşusu ipi ne yapacağını soruyor. Kendisini öldüreceğini söyleyen Büyükçırak’a komşusu inanmayarak ipi veriyor. İpi aldıktan sonra Büyükçırak kayıplara karıştığı öne sürüldü.

Kaybolduğu günden bir gün sonra Büyükçınar’ın cesedi sarp arazide ve ormanlık alanda bulundu. İntihar ettiği düşünülen Büyükçırak'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna gönderilecek.

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim