Cafer Elmas

Yoğun kar yağışı nedeni ile tüm yurtta olduğu gibi Bilecik’te kar ve donun etkisinde kaldı. Don ve yoğun kar yağışı sonucu Bilecik’te meydana gelen trafik kazasına giden Polis aracı kayınca kaza yapan araçlara vurdu.

Önceki gece saat 10:00 surlarında Bilecik Eskişehir yolu 3. Km’sinde TOKİ rampalarından Nahit Koyun yönetimindeki 11 TC 618 Plakalı araç ile Şükrü Tekel yönetimindeki 11 EN 939 plakalı araçlar kayması sonucu bir birlerine  çarptılar.

 Meydana gelen kaza sonrası sürücüler durumu trafik ekiplerine bildirdiler. Ne var ki kaza yerine gelen  11 A 4125 plakalı Trafik ekipleri aracı buz donana yolda kayınca kaza yağan araçlara çarptı. Hafif maddi hasarların meydana geldiği kaza sonucunda trafik yaklaşık  2 saat trafiğe kapandı. Çünkü hem vatandaşların hem de polis ekiplerinin telefon etmesine rağmen kaza yerine  karayolları tuzlama ekibi gelmedi. Kazadan yaklaşık 2 saat sonra kaza yerine gelen tuzlama ekiplerinin yolu tuzlaması sonucu kaza yapan araçlar yerlerinden vatandaşların yardımları ile çekilince Trafik yola açıldı taraflar  kazaya ilişkin tutanak tutarlarken kazada yaralanan olmadı.







 

Editör: TE Bilişim