Açıldığı günden bugüne ilimizde giyim sektöründe önemli bir açığı kapatan ve her kesime hitap etmenin yanında çok çeşitli ürünler ile hizmet veren LC WAIKIKI
  açtığı yeni çocuk mağazası ile de bir yeniliğe imza attı.

Çocuk reyonundaki çeşitlilik ile ilimizdeki önemli eksikliği gideren giyim mağazası vatandaşların çevre illere gitmesine gerek duymamasını sağladı. Kaliteli ve ünlü firmaları uygun fiyatlar ile müşterileri ile buluşturan LC WAIKIKI birinci yılını doldurmasının başarısını özel kampanyalar ile süsledi.

Çocuk mağazasının yanısıra 7’den 70’e her kesime her ihtiyacın karşılandığı giyim mağazasını Yenişehir’in köklü esnaflarından Çolpanlar Grup açtı.

Mağazanın başına getirilen Müdür Nejla Çevik ve güler yüzlü personelin 09.00 ile akşam 21:00 saatleri arasında hizmet verdiği giyim mağazası birinci yılını doldurmasını ve başarılı çalışmalarını kutlarken, müşterilerine özel kampanyalar sundu.

Amaçlarının Bilecik halkına uygun fiyat ile kaliteli markaları sunmak olduğunu ve bu kapsamda birinci yıllarında beklentinin de ötesinde ilgi gördüklerini, hergün ürün çeşitlerini artırarak mağazalarında satışa sunduklarını belirten Mağaza Müdürü Nejla Çevik, birinci yıllarına özel kampanyaları müşterileri ile buluşturduklarını belirtti.

Nejla Çevik, 7’den 70’e her kesime hitap eden ürünlerin yanısıra açtıkları iki katlı çocuk mağazasında yeni doğandan 15 yaşa kadar her çocuğun tüm ihtiyaçlarının karşılanabileceği geniş ürün yelpazesi bulunduğunu, mağazanın yeni açıldığını ve bu mağazaya da büyük ilginin olmasından son derece memnun olduklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim