Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde 7 Temmuz Cumartesi gecesi arkadaşlarından ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan 19 yaşındaki İbrahim Enez Karabulut’u arama çalışmaları gece gündüz devam ediyor.

Alınan bilgiye göre, telefon siyaline de ulaşılmayan hiçbir şekilde  haber alınamayan Karabulut'un bulunması için Bilecik AFAD ,UMKE ekipleri, emniyet ve jandarma ile vatandaşlar  arama çalışmalarına katıldı. 3 gündür devam eden aramalarda kayıp gence ulaşılamadı.

Pazaryeri Belediyesinde memur olan baba Hüseyin Karabulut ve yakınları ve tüm arkadaşları arama çalışmalarına destek veriyor.

Bilecik Valisi, İl Emniyet Müdürü ve İl Jandarma Komutanı aileyi evlerinde ziyaret ederek her türlü çalışmanın yapıldığını üzülmemelerini söylediler.

Anne Nevin Karabulut, gözyaşları içinde oğlum ne olur eve dön seni çok seviyorum diye seslendi

VALİ BÜYÜKAKIN KAYIP GENCİN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Tahir Büyükakın, Pazaryeri ilçesinde geçtiğimiz Cumartesi gecesinden beri haber alınamayan 16 yaşındaki İbrahim Enez Karabulut'un ailesini ziyaret etti. Baba Hüseyin Karabulut ile görüşen Vali Büyükakın gencin kaybolması ile ilgili anlatılanları dikkatle dinleyerek arama çalışmalarının detaylandırılması için talimat veren Büyükakın "gencimizin biran önce bulunmasını ve ailesinin rahat bir nefes almasını canı gönülden diliyorum. Eminim gencimiz biran önce ailesine geri dönecektir" dedi.


 
Güvenlik güçlerinin yanı sıra ailesi ve çevredeki vatandaşların da aradığı genci görenlerin 05415609911 nolu telefona ulaşması istenildi.

Editör: TE Bilişim