Cafer Elmas  

Araları son dönemde pek iyi olmayan aralarındaki soğukluk kamuoyuna ve partililere yansıyan AK Parti Milletvekili Fahrettin Poyraz ile Belediye Başkanı Selim Yağcı arasındaki buzlar  Başkanın oğlunun nişan töreninde nişan kurdelesini vekilin kesmesi ile erirken, bu görüntü karlar eridi buzlarda eridi yorumunu beraberinde getirdi.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın Avukat oğlu Emin Yağcı, ilimizin tanınmış ailelerinden Müjdat-Nuray Örs’ün kızı Ece Örs ile dünyaevine girmesinin ilk adımını nişan töreninde attı.

Protokolün yanısıra yoğun katılımın olduğu nişan töreninde renkli sahneler yaşandı. Vali Ahmet Hamdi Nayir’in günün anlamınına dair yaptığı konuşma ile birlikte MHP Milletvekili Bahattin Şeker nişan yüzüklerini taktı. AK Parti Milletvekili Fahrettin Poyraz’da nişan kurdelesini kesti.

Daha önceki durumlarının aksine aralarındaki soğukluğu nişan törenine yansıtmayan iki iktidar siyasetçisinin bu görüntüleri aralarındaki karlar eridi buzlar eridi esprisini de beraberinde getirdi.

Başkan Yağcı ile aralarının soğuk olduğu bilinen diğer bir siyasetçi AK Parti eski İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş'un da nişan törenine katıldığı gözlendi.

 

 

 

Editör: TE Bilişim