Bilecik Belediyesi  Karla Mücadele ve Koordinasyon Masası bünyesindeki ekipler, vatandaşlarımızın daha rahat ve kolay bir ulaşım imkanına sahip olmaları için başlattığı karla mücadele çalışmalarını gece boyunca sürdürdü.

Ekipler, iki gündür ilimizde etkisini sürdüren kar ile mücadele çalışmaları  kapsamında şehrimizin dört bir köşesinde faaliyet göstermeye devam ediyor.
Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve AK Masa bünyesinde kurulan Karla Mücadele ve Koordinasyon Masası, karla mücadele çalışmalarını gece boyunca devam ettirdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve ilgili birim müdürlerinin de katıldığı gece mesaisinde şehir merkezindeki ana arterler başta olmak üzere işlek cadde ve sokaklarda gerekli temizlik çalışmalarını yapıldı.

24 saat kesintisiz hizmet ile vatandaşlarımızın karla ilgili şikayetlerini de alan ekiplerin çalışmaları ile şehir içindeki bütün dolmuş hatlarının da sorunsuz bir şekilde işlev görmesini sağladı.
Editör: TE Bilişim