Cafer Elmas

Bir kaç gün ara ile aynı mahallede 100 metre aralıktaki iki markete giren 5 hırsız zanlılarının kimliklerinin belirlendiği ve arama çalışmalarının başlatıldığı öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş Mahallesi Şehit Mesut Bilir Caddesi’nde 100 metre aralıktaki marketlere 2 akşam ara ile hırsız zanlıları girerek yüksek miktarlarda para, sigara ve alkol çalmışlardı. Beşiktaş Mahallesi Şehit Mesut Bilir Caddesi Lider Sitesi altındaki ilk girdikleri markette kamera kaydı bulunmadığı fakat görgü şahitlerinin iki kişi olduğu belirtilen hırsız zanlıları 34 plakalı bir araca yükledikleri malzemeler ile kayıplara karışmışlardı. 2 gün sonra 100 metre alt tarafındaki Çağdaş Sitesinde bulunana markete bu sefer kar maskeli 3 kişi oldukları belirlenen hırsız zanlılarının girdikleri ve çaldıkları malzemelerle kayıplara karışmışlardı.

 İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipleri hırsızlıkların ardından başlattıkları geniş çalışmalar sonrası dükkanın güvenlik kameralarında ve etraftaki başta Mobese kameraları ve diğer işletmelerdeki kameraları inceleyerek kısa sürede hırsız zanlılarının kimliklerini saptadı. Cumhuriyet Savcılığına yakalanması için isimlerinin verildiği ve yakalama çalışmaların başlatıldığı gelen bilgiler arsında.

 

 

Editör: TE Bilişim