Cafer Elmas

Bilecik Belediyesi’nin en önemli ve en büyük projesi olarak gösterilen yeni yapılan Kültür ve Kongre Merkezi’nin kapılarının çok küçük yapıldığı ve yetersiz olacağı belirtiliyor.

Projede gözden kaçmış olacağı düşünülerek yapılan üç kapının da küçük olması ve olası büyük bir etkinliğin yanı sıra bir yangın da dahi kapıların yetersiz kalacağı ve izdiham yaşanmasına neden olacağı belirtilirken, kapıların yetersiz kalacağı öne sürüldü. Sağ ve solda küçük, ortada ise büyük olmak üzere yapılan 3 kapının da küçük olduğu ve binaya yetersiz geleceği öne sürülüyor. 

8 Milyon 600 Bin TL ihale bedeliyle gerçekleştirilen Kültür ve Kongre Merkezi’nin bitimi ile herkesin sosyal aktivitelerini yapabileceği, 3 kermesin aynı anda gerçekleşebileceği, sinemanın yanı sıra, 1200 kişilik toplantı ve yemek salonu, 3000 kişilik bir çatı katı, 200 araç kapasiteli 2 katlı otopark ile Bilecik’in misafirlerini ağırlayacağı güzel bir mekana sahip olacağını belirtilirken güzel olan Kongre Merkezi’nin kapılarının ise küçük ve yetersiz olduğu göze çarptı. Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın bu konuya ne gibi bir çözüm bulacağı merak edilirken alternatif kapı yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor.
Editör: TE Bilişim