Bozüyük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kapalı pazarda köpüklü yıkama ve dezenfekte çalışmalarını gerçekleştirdi.
Tüm Türkiye'de uygulanan sokağa çıkma yasağını fırsat bilen ekipler, her çarşamba yapılan temizlik çalışmalarına ek olarak köpüklü yıkama ve dezenfekte ile kapalı pazarı temizlediler. Gün boyu devam eden çalışmalara Bozüyük Belediyesi Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu'da eşlik ederken, Vatandaşların gönül rahatlığı ile alışverişlerin yapmaları için her zaman görevleri başında olduklarını  belirttiler.


Çalışmalarda Başkan Yardımcılarının yanı sıra, Sebze ve Meyveciler Oda Başkanı Mehmet Damar, Tuhafiyeciler Oda Başkanı İbrahim Sosa, Esnaf Sanatkarlar Oda Başkanı İbrahim Kayacık'da yer alırken, temizlik için  çalışan personele pandemi kurallarına uygun bir şekilde çeşitli ikramlarda bulundular. Her ihtiyaç duyduklarında yanlarında olan Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet  Talat Bakkalcıoğlu ve ekibine teşekkür ettiler.


Pandemi süresince hijyen ve temizliğin çok önemli olduğunu belirten ekipler, vatandaşlardan kurallara uymalarını rica ederken, Bozüyük Belediyesi'nin bu süreçte üzerine düşen her görevi yerine getirmeye devam edeceğini aktardılar.

Editör: TE Bilişim