Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk, Bahçelievler Mahallesi’ne yapılan yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. Sözleşme gereği bu yılın Aralık ayına kadar tamamlanması gereken havuzun eylül ayı sonu itibariyle hizmete gireceğini belirten Doyuk, çalışmaları yürüten firmaya teşekkür etti. Doyuk yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:


“İlimizin tüm halkına, çocuklara ve sporculara hizmet vermek üzere 15.09.2013 tarihinde yapımı başlatılan kapalı yüzme havuzunun inşaat kısmı tamamen bitirilmiş olup, dış cephe ve tüm alanların yalıtımları, kalın, ince sıvaları bitirilerek son halini almış olan dıştan görünüş boyası da bitirilmiştir. İç kullanım alanlarının alçı, sıva, boya ve kaplama çalışmaları devam ederken havuz çanağının özel ustaları da özen ve hassasiyet isteyen iç kısımlarının çalışmalarını bitirerek üst yüzey seramik kaplamaları için hazırlıklara başlamışlardır. Su deposu montajı ve havalandırma tesisatları tamamlanmış olup, ısıtma sistemi imalatı, elektrik işleri montajı, temiz su, pis su tesisatları montajları ve çevre düzenleme çalışmaları devam etmektedir.


Firma yetkilisi tarafından kontrollü bir şekilde, çok yönlü çalışmalarına devam edilen havuzun teslim tarihinden önce Eylül ayı sonu itibariyle bitirileceği bilgisi verilmiştir. Sistemli ve hızlı bir şekilde çalışmalarına devam eden ilgili firma (Aslantürk San. ve Tic. Anonim Şirketi’ne) İl Müdürlüğü olarak teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz. Şu anki haliyle Yarı Olimpik havuzumuzun dış görünüşü ve rengi resimde görüldüğü gibi olup, tüm halkımıza ve sporcularımıza hayırlı, uğurlu olsun.”

Editör: TE Bilişim