Önceki gün Bilecik'te yaşanan olay filmleri aratmayacak cinsten. Hürriyet Mahallesi kapalı pazar yanındaki bir evde çıkan kavgada silahlar çekildi.


Bayanlarla  özel bir sebepten dolayı çıkan ve ardından şiddetlenen tartışmada Y.U.’nun belinden çıkardığı tabancası ile rastgele ateş ettiği ve F.Ç. adındaki bayanın kafasına silahın kabzesi ile vurarak yaraladığı, diğer bayan M.B.'nin ise kaçarak karşı dükkana sığındığı ve polisi arayarak olay yerine  çağırdığı öğrenildi. Yarın 11.com'un yaşananları an ve an çektiği olay Hürriyet Mahallesi kapalı pazar yanındaki binada gerçekleşti.


Bayanla aralarında çıkan tartışma sonrası bir bayanı silahının kabzesi ile yaralayan ve rastgele ateş ettikten sonra kaçan Y.U. evin önündeki arabasının içinde polisler tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.


Diğer yandan olaya karışan bayanlar da polis tarafından gözaltına alınarak ifadelerinin alınması için Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldüler.


Bayanlardan F.Ç.’nin başında kanama olduğu gözlenen kavgada Y.U.’nun da çıkan arbedede başından yaralandığı her ikisinin de Devlet Hastanesi’nde tedavilerinin yapıldığı öğrenildi. Olaya karışan ve yalın ayak kaçarak karşı dükkana sığınan M.B. iki şahsın evlerini bastığını ve silahını çekerek ateş ettiğini arkadaşının yaralandığını iddia etti.


Diğer yandan Y.U.'nun yanında bir erkek şahıs olduğu fakat onun olay ile bir bağlantısı bulunmadığı için işlem yapılmadığı gelen bilgiler arasında. Emniyet’teki sorgularının ardından şahıslar Adliye’ye sevk edilirken, olaya karışan şahısların hepsinin alkollü oldukları gelen iddialar arsında yer alırken  olayla ilişkin yapılan soruşturma sonrası adliyeye sevk edilen şahıslardan Y.U. nun tutuklanarak Bilecik M tipi cezaevine konduğu öğrenildi.
Editör: TE Bilişim