Hüseyin Çınar

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi son haftalarda olan kanlı olaylarla ilgili kınama açıklaması yaptı.  Yapılan açıklamada, milletimizin bütünlüğünü hedef alan hain terör eylemleri şiddetle kınandı.

Suruç’ta ki patlamada hayatını kaybeden 31 kişiyle başlayan terör saldırıları sonrasında ülkede kaos ortamı oluştu. Şehit haberleri her gün gelmeye devam ediyor. Dün Şırnak’ta düzenlenen hain saldırıda 3 askerimiz, Diyarbakır’da 1 polisimiz şehit oldu. Yaşanan bu olaylardan sonra vatandaşlar tedirgin. Ülkede farklı kesimlerden terör olaylarına kınama mesajları gelirken Şeyh Edebali Üniversitesi Senatosu’ndan açıklama yapılarak yaşanan olaylara tepki gösterildi. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin terör olaylarıyla ilgili kınama açıklaması şu şekilde:

“29 Temmuz 2015 tarihinde toplanan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Senatosu olarak Ülkemizin dirliği ve Milletimizin bütünlüğünü hedef alan hain terör eylemlerini şiddetle tel'in eder, şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Bilinmelidir ki, tarih boyunca hiçbir ihanete boyun eğmeyen Türk Milleti bu defa da aynı asâlet ve vakar içinde varlığına ve dirliğine yönelen tehditleri alt edecek azim ve iradeyi gösterecektir.

 Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

 

Editör: TE Bilişim