Özel Bilecik Edebali Şehir İlkokulu 2. Sınıf öğrencisi Miray Gezer, Dünya Çapında 80’ den fazla ülkede uygulanan 6 milyondan fazla öğrencinin katıldığı Kanguru Matematik Sınavı’nda Türkiye genelinde 9397 öğrenci arasında 27. olarak ailesini, okulunu ve öğretmenlerini gururlandırdı.

Konuyla ilgili konuşan Okul Kurucusu Saadet Güzel:

Miray 5 yaşındayken Özel Bilecik Edebali Anaokulu kısmımızda eğitime başladı, anaokulumuzda başarıyla uygulanan Mental Aritmetik eğitimini de alan öğrencimiz küçük yaştan beridir matematiği severek büyüdü. Öğrencimiz Miray Gezer’ in bu başarısı ile ailesinin, sınıf öğretmeni Faruk Akdoğan’ ın ve okulunun gurur kaynağı oldu.

Okulumuz birbirinden değerli öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz ile tüm sınav, yarışma ve sosyal çalışmaların içinde sağladığımız tüm imkanlar ve aile ortamı sayesinde üstün başarılar ile yürümeye devam edecektir.

Öğrencilerini akademik ve sosyal yönden geliştirmeyi amaç edinen, yarışmacı tüm platformlarda yerini alan, tüm teknolojik ve bilimsel gelişmeleri öğrencilerine aktarmada rehber olan Özel Edebali Eğitim Kurumlarını, sınavda başarı gösteren öğrencimizi, ailesini ve öğretmenlerini tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyoruz. “ dedi.

Editör: TE Bilişim