Bilecik Emniyeti bünyesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü, Trafik Tescil Şube Müdürlüğü ve Trafik Denetleme Şube Müdürü olarak uzun yıllar başarılı bir şekilde görev yapan ve Bilecik kamuoyunu tarafından yakından tanınan Kamuran Turan Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü oldu. 

Uzun yıllar ilimizde görev yapan ve özellikle Kaçakçılık Ve Organize Suçlar Müdürlüğünde görevli olduğu sırada başarılı  operasyonlara imza atan Behzat Ç. dizisindeki Başkomiser'e benzetilen ve Bilecik'te Kamuran Ç. olarak hatırlanan  Kamuran Turan terfi ederek önemli bir görev olan Karabük İstihbarat Şube Müdürlüğüne atanmıştı. Ardından  Eskişehir Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Turan müdür, artık Eskişehir'in tüm asayişinden sorumlu oldu.

 Bilecik'te beraber çalıştıkları ve birlikte başarılı operasyonlara imza atan Bilecik'in  muhteşem ikili olarak alınan mesai arkadaşı eski Bilecik Asayiş Müdürü Alper Uzman da  Bursa İl Asayiş Müdürü olarak atanmış ardından Bursa İl Emniyet Müdür Yardımcılığına kadar yükselmişti.

Şimdi de ilimizde çalıştığı süre zarfında sevilen ve taktir edilen Kamuran Turan,  Eskişehir Asayiş Şube Müdürlüğüne atandı.

Bilecik Emniyetinde ve kamuoyunda sevilen, sempatik tavırları ile dikkat çeken ve görevlerinde üstün başarı gösteren Kamuran Turan Müdür'e yeni görevinde başarılar dileriz.

Editör: TE Bilişim