İlimizin önde gelen fırıncı sektörünün başarılı işadamlarından Hüseyin Yıldız, Cumhuriyet Halk Partisi’nden 1’inci sıra Belediye Meclis üyesi adaylığı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

30 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi’nde aktif üyeliğini devam ettiren başarılı işadamı Hüseyin Yıldız, bir dönem Belediye Meclis üyeliği yaptığını aktarırken, 15 yıl aradan sonra yeniden Belediye Meclis üyeliğine 1’inci sıradan aday gösterilmesinin gurunu yaşadığını vurguladı.

Siyasete atıldığı günden bu zamanda kadar çizgisinin hiç değişmediğini söyleyen Belediye Meclis Üyesi adayı Yıldız, parti kademelerinde hangi görevde bulunduysa, hakederek geldiğini aktararak, 15 yıl aradan sonra yeniden Belediye Meclis Üyeliği adaylığına seçilmesinden dolayı başta Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkanı adayı Semih Şahin, parti yöneticileri ve partililere teşekkürlerini sundu.

Hüseyin Yıldız, Belediye Meclisi gibi bir görevin önemine vurgu yaparken, bu görevi icra edeceğinin bilincinde olduğunu aktardı ve seçilmesi durumunda kamu yararını her şeyin üzerinde tutacağını söyledi.

Hüseyin Yıldız ayrıca, "Biz Bilecik'te ittifak yapmaya talibiz.Mart'ın sonu Bahar" dedi.

Hüseyin Yıldız kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi 1.sıra Belediye Meclis Üyesi adayı. Aslen Karabük ili doğumlu olup 43 yıldır Bilecik’te yaşıyor. Yıldız Ekmek Fırını, Yıldız Oto Galeri, Yıldızlar Nakliye’nin sahibi, aynı zamanda Bilecik Birlik Ekmeğin ortağı.

30 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi’nin üyesi, yaklaşık 15 yıl CHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeliği, bir yıl Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı yaptı.

Bir dönem Belediye Meclis Üyeliği, yedi yıl Kamyoncular Kooperatifi Başkanlığı, iki dönem Kızılay Yönetim Kurulu Üyeliği, bir yıl Bilecikspor Yönetim Kurulu Üyeliği, bir dönem Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu üyeliği, bir dönem Fırıncılar Derneği Başkanlığı yaptı, halen Bilecik’te yaşamakta olan Yıldız, evli ve üç çocuk babası.

Editör: TE Bilişim