Saadet Partisi Bilecik İl Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığı, önceki gün şehit olan Özel Harekat Polisi Kazım Esmer için bir taziye mesajı yayınladı. “Türkiye Cumhuriyeti Devleti dış güçler tarafından sahneye sürülen piyonları da arkasındaki ele başlarını da tarihte olduğu gibi dize getirecek güce ve kudrete sahiptir” denilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü tarafından alçakça, kahpece, haince, kalleşçe, adice ve sinsice açılan ateş sonucu başından vurularak ağır yaralanan Özel Harekat Polisimiz, Kazım ESMER'in tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak Şehid olduğu haberini almış bulunmaktayız.

Şunu ifade etmek isteriz ki, küresel emperyalistlerin ve siyonistlerin uşağı ve kuklası olan kalleş terör örgütü asla hedefine ulaşamayacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti dış güçler tarafından sahneye sürülen piyonları da arkasındaki ele başlarını da tarihte olduğu gibi dize getirecek güce ve kudrete sahiptir.

Şehidimize, ALLAH (C.C.)'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabrı cemil niyaz ederiz. Bilecik halkımızın ve Aziz Milletimizin başı sağ olsun!”

 

 

Editör: TE Bilişim