Kıymet Aslan- 

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) yönetim kurulu toplantısı, Bilecik'te gerçekleştirildi

Valilik Toplantı Salonu'nda yapılan toplantı Vali Halil İbrahim Akpınar, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Hüseyin Çelik, Eskişehir İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Yapıcı, Bursa İl Genel Meclisi Başkanı Nedim Akdemir, Bilecik Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Fevzi Uzun, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir, Bilecik İl Genel Sekreteri Halis Nalbant ve BEBKA Genel Sekreteri Tamer Değirmenci  kişilerin katılımıyla gerçekleşti.

Vali H. İbrahim Akpınar, toplantıda BEBKA'nın çalışmaları ve raporlarının görüşüleceğini belirterek, "Yaptığımız çalışmaların ilimize ve diğer illerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bilecik, Eskişehir ve Bursa'nın kalkınmasında bizimde küçük bir emeğimizin olması halinde mutluluk duyacağız" dedi.


Toplantıda, 2014 yılı çalışma programı ve Mali destek programları hakkında bilgi verildi.  2014 yılında katılım sağlanabilecek turizm fuarları, 2012 yılı Mali destek programları program ilerleme raporu, 8. kalkınma kurulu toplantısı ve 2014 yılında detaylı çalışmalar yapacağı odak alanlarla ilgili konuların görüşüleceği öğrenildi. Ardından, toplantı basına kapalı şekilde devam etti.

Öte yandan Bursa Valisi Karaloğlu, Vali Akpınar'ı ziyaret etti. Karaloğlu, ziyaret defterini imzalayarak, Vali Akpınar'la bir süre görüştü.

 

Toplantı salonuna geçileceği anda yaşlı bir vatandaşın, Vali Akpınar, Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı durdurarak şiir okuması ve sonrasında samimi görüntülerin oluşması objektiflere yansıdı

Editör: TE Bilişim