Bilecik Emniyeti Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesinin gerçekleştirdiği operasyon sonucunda Ü.S. (28) isimli şahıs üzerinde yapılan arama (7) adet kağıt parçası içerisinde fişek olarak tabir edilen jelatine sarılı vaziyette daralı ağırlığı 9,45 gram gelen toz esrar maddesi ele geçirildi.
 

Operasyon sonucunda yakalanan Ü.S. (28) isimli şahsın “Kullanmak Amacıyla Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul Etmek ve Bulundurmak” suçundan yasal işlem yapıldığı belirtildi.  

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce Narkotik konulu yapılan çalışmalar neticesi 09.01.2015 günü gerçekleştirilen operasyon kapsamında yakalanan Ü.S. (28) isimli şahıs üzerinde yapılan aramasında;  

Toplamda (7) adet kağıt parçası içerisinde fişek olarak tabir edilen jelatine sarılı vaziyette daralı ağırlığı 9,45 gram gelen toz esrar maddesi ele geçirilmiştir. 

Konu ile ilgili olarak Ü.S. (28) isimli şahıs hakkında “Kullanmak Amacıyla Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul Etmek ve Bulundurmak” suçundan yasal işlem yapılmıştır.”

Editör: TE Bilişim