Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce yapılan operasyonda Bilecik’e kannobinoid maddesi (bonzai maddesi) sokmak ve satmak isteyen 3 kişiyi yakalandı. Biri bayan olan üç kişiye yapılan sorgularının ardından yasal işlem yapıldı.

Bonzai’ye Bilecik’te geçit vermeyeceklerini  söyleyen  İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru’nun kurduğu özel ekip gece gündüz demeden çalışıyor.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, önceki gece saat 12:30 sularında Bilecik Otogarı’nda takip ettikleri 3 kişiyi Eskişehir’den ilimize bonzai getirirken yakaladılar. 

 

A.G, Ş.A ve S.H.P adındaki şahısların üzerinde yapılan aramada 8.22 gram  kannobinoid maddesi (bonzai maddesi) ele geçirildi.

Yakalanana şahıslara “Kullanmak Amacıyla Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Nakletmek” suçundan yasal işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince  yakalanan bu 3 şahısla birlikte toplamda ilimizde Bonzai kullanıcısı ve satmak isteyen 20 kişiye işlem yapıldığı belirtildi.

İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, son yılların en tehlikeli ve ölümcül uyuşturucu maddesi olan Bonzai’ye karşı Bilecik ve ilçelerinde her türlü denetim ve kontrolleri sıklıkla yapacaklarını aktardı.

 

Editör: TE Bilişim