Janti Aksesuar’ın açılış töreni gerçekleştirildi. Tevfikbey Caddesi üzerinde hizmete giren Janti Aksesuar’ın açılışına Belediye başkanı Selim Yağcı ve Belediye başkan Yardımcısı Nihat Can ve vatandaşlar katıldı.

Teyfikbey caddesi üzerinde bulunan “Janti Aksesuar” isimli iş yeri açılışı yapıldı. Genç işletmeci Burak Mert tarafından hizmte sokulan Janti Aksesuar’ın açılışı dualarla gerçekleştirildi. Açılış kurdelesini kesen Belediye Başkanı Selim Yağcı, genç işletmeciye hayırlı olsun dileklerini iletirken kazancının bol olması temennisinde bulundu.

Janti Aksesuar işletmecisi Burak Mert ise kendisini yalnız bırakmayan ve hayırlı olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkürlerini ileterek şu ifadeleri kullandı: “Dedem yaklaşık 53 sene boyunca esnaflıkla uğraştı. Babam’da yaklaşık 39 sene boyunca esnaflıkla uğraştı. Bizde bunu dededen, babadan gördüğümüz için bizde esnaflık ile uğraşmaya başladık.

Belediye başkanımız Selim Yağcı ve başkan yardımcımız Nihat can sağolsunlar teşrif ettiler, sağolsunlar bizleri kırmadılar. Arayan, Çiçek gönderen, bana bir şekilde ulaşıp hayırlı olsun dileklerinde bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun.”

Açılışın ardından misafirler Janti Aksesuar’ı gezdiler. 
Editör: TE Bilişim