İYİ Parti Bilecik il, ilçe yönetimi ve parti üyeleri,Demokrat Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Demokrat Parti İl Başkanı Sezai Balta, parti yönetimi ve üyeleri ile biraraya gelen İYİ Partililer, ülke gündemi ile ilgili istişarelerde bulundular.

Ziyaretin gündem maddesi olan erken seçim kararını değerlendiren Demokrat Parti İl Başkanı Balta,  demokrasi ve Cumhuriyet’in devamı için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Ziyaretleri dolayısıyla İYİ Parti İl yönetimine teşekkür eden Başkan Balta, CHP’den İYİ Parti’ye 15 Milletvekili geçmesini olumlu bulduklarını söyleyerek bunun demokrasi için önemli bir hamle olduğunu kaydetti.

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Aliye Selviler de yaptığı açıklamada, önümüzdeki seçimlere teşkilat olarak hazır olduklarını belirterek Cumhuriyet ve demokrasinin yanında olan her kesimle istişare içinde olmaktan mutluluk duyacaklarını kaydetti.

İYİ Parti teşkilatı Demokrat Parti ziyaretlerinin ardından, Saadet Partisi İl Başkanı Seyfettin Tıkız ve Parti üyelerini,Şöförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Selman Aydeniz ve yönetim Kurulunu  Madenciler Odası Başkanı Mehmet Baş ve yönetimini ziyaret ettiler.

Editör: TE Bilişim