İyi  Parti İl Başkanı Ahmet Gürses, erken seçim kararının alınmasının ardından yaptığı açıklamada, tek adam rejiminin sona ereceği endişesi ve İYİ partinin yükselişinin önüne  geçmek arzusuyla böyle bir karar alındığını öne sürerek  “Korkunun ecele faydası yoktur. İYİ' ler  hareketi Türkiye Cumhuriyetini  Sayın Genel Başkanımız Anatürk Meral Akşener ile yönetmeye taliptir.”dedi.

Gürses açıklamasında, “Değerli Hemşehrilerim

Ülkemiz yeni bir gündemle karşı karşıya kalmıştır.

Nedir bu gündem daha kısa süre öncesine kadar iktidarın sahipleri erken seçimi konuşmak vatana ihanettir diyerek ülkemizin gündeminde erken seçim olmadığını dile getirmişlerdir.

Ardından hükümetin küçük ortağı 26 Ağustos tarihini dile getirmiş bu kurguyu hazırlayan irade seçimi 24 haziran olarak açıklamıştır.

Bunların birbirinden habersiz yapıldığını düşünmek saflıktan  öte aptallık dan başka bir şey değildir Tek adam rejiminin sona ereceği endişesi ve İYİ partinin yükselişinin önüne  geçmek arzusuyla böyle bir karar alınmıştır.

Ancak hesaplardan öte bir hesabı olan yüce Allah'ın izni ile İYİ Partimiz seçimlere katılacak ve ülkemiz insanı Atatürk ilke ve inkılapları ışığında Türkiye'mizi yönetecek olan işçinin, emeklinin sanayicinin ,memurun, öğrencinin ,çiftçinin ve esnafın yüzünün güleceği ve en önemlisi tüm vatandaşlarımızın özgürlüğü iliklerine kadar hissedeceği hukukun ve adaletin tam anlamıyla bağımsız olacağı İYİ' lerin iktidarının gelişi yakınlaşmıştır.

İktidar için söylenecek sözümüz açıktır .

Korkunun ecele faydası yoktur. İYİ' ler  hareketi Türkiye Cumhuriyetini  Sayın GENEL BAŞKANIMIZ ANATÜRK MERAL AKŞENER İLE yönetmeye taliptir. “ ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim