Yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Bilecik’e  gelerek birtakım istişarelerde bulunacak ve destek isteyecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in programı netleşti.

31 Ocak Perşembe günü ilimize gelecek olan Akşener; CHP-İYİ Parti ittifakında Belediye Başkan Adayı gösterilen Söğüt, Osmaneli ve Pazaryeri ilçelerinde birtakım ziyaretler gerçekleştirecek. Akşener ayrıca Bilecik merkezde de CHP Belediye Başkan Adayı Semih Şahin ve Meclis Üye Adayları  ile esnaf gezisi yapacak.

Akşener’in ilk durağı Pazaryeri ilçesi olacak.  Burada İYİ Parti Pazaryeri Belediye Başkan Adayı ile görüşecek olan Akşener, daha sonra  Söğüt’e hareket edecek. Ertuğrulgazi Türbesi’ni ziyaret, Söğüt mitingi, esnaf ziyareti, yeni kapalı pazar yerinin açılışı ve pazarcıların gezilmesi ile devam edecek olan Söğüt programı,  Söğüt Belediyesi ziyareti ile sona erecek.

Akşener, 16.00 sularında  Bilecik merkezde CHP Belediye Başkan Adayı ve Meclis Üye Adayları ile esnaf gezisi yapacak. Yaklaşık 45 dakika sürmesi planlanan Bilecik merkez programının ardından Osmaneli’ne geçecek olan Akşener, Osmaneli İYİ Parti Belediye Başkan Adayı ile görüşmesinin ardından Meclis Üyeleri ile esnaf gezisi ile Bilecik programını tamamlamış olacak.

Editör: TE Bilişim