İYİ Parti Bozüyük İlçe Kongresi’nde tek liste ile seçime giren Yusuf Çırak delegelerin tamamının oyunu alarak  İlçe Başkanı seçildi.

“Milletimize inanıyor ve güveniyoruz”

Yeni Düğün Salonu’nda 210 delegenin katılımıyla gerçekleşen kongre saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlarken, divan heyetinin oluşturulmasının ardından kürsüye gelerek konuşma gerçekleştiren Yusuf Çırak: “Bugün iyi bir Türkiye için buradayız. Her zaman olduğu gibi cennet vatanımız ve tüm ulusumuz için çalışmaya devam ediyoruz. İyi insanlar iyi bir Türkiye için bir araya gelecek ve Türkiye iyi olacak dedik. Gençlerimize iş, kadınlarımıza yaşam hakkı ve eşitlik, yaşlılarımıza huzur ve bakım imkânı, çocuklarımıza sağlık, mutluluk ve iyi bir gelecek, milletimize birlik ve beraberlik için yola çıkıyoruz. Zor bir dönemde ve zor şartlarda yola çıktığımızın farkındayız. Milletimize inanıyor ve güveniyoruz. Biz İYİ Parti ile siyasete yeni bir soluk getiriyoruz. Çıktığımız bu yolda sizlerden destek bekliyor, sizlerle omuz omuza yürümek istiyoruz. Yeni bir başlangıcının heyecanı olduğu bugün de sizlerin daha fazla vaktini almak istemiyorum. Bozüyüklülerin beklentilerine cevap verebilecek bilgili kadrolarımız ile siyasette ve her alanda liyakat ilkesi ile hareket edeceğiz. Zaten zaman içerisinde net olarak görülecektir” dedi.

“Ülkemiz iyi olacak Bozüyük iyi olacak”

Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu ise “Bozüyük iyi olacak” ifadelerine yer verdiği konuşmasında şunları ifade etti:“Çocuklarımız maalesef çok daha karamsar, özgürlüğün kısıtlandığı demokrasinin ortadan kaldırıldığı hukukun üstünlüğünün yok edildiği bir ülkede gözlerini dünyaya açıyorlar. Biz bu gidişata dur demek için o korku imparatorluğunu yıkmak için adaletin, hukukun sağlandığı bir ülke için insanların huzur içinde daha refah yaşadığı bir ülke için ve parlamenter sisteme geri dönmek için yola çıktık. Ülkemiz iyi olacak Bozüyük iyi olacak.”

Konuşmaların ardından seçimlere geçilirken, delegelerin tamamının oyunu alan kurucu başkan Yusuf Çırak, İYİ Parti Bozüyük ilçe başkanı seçildi.

Başkan Çırak’ın Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Hasan Bektaş, Melike Yüksel, Rana Atalay, Hikmet Çakıroğlu, Ferhat Burhan Mestan Mercan, Batuhan Atalay, Nihal Göçerler, Remzi Çay, Fatma Ersöz, Yavuz Bektaş, Ayşe İldir, Ayşe Özlem Yazar, Ayhan Uçan, Kadriye Dündar Gülhanım Özmaden, Ömer Çoban, Mustafa Küplü, Celal Yılmaz, Büşra Yazıcı, Bahadır Baloğlu, Osman Çetin, Osman Kırta, Sezayi Gülcemal, Fahri Selvi,Nazmi Yüksel.

Editör: TE Bilişim