İYİ Parti Bilecik İl, İlçe yöneticileri ve üyeleri Bilecik’te kahvaltıda bir araya geldi.

İYİ Parti Bilecik, İl ve İlçe  yönetimlerini tamamlamasının ardından kahvaltı programı ile basın mensuplarının karşısına çıktı.Türkiye genelinde hızlı bir örgütlenme sağlayan İYİ Parti, salonu dolduran çok sayıda üyesiyle Şelale Park’ta yapılan kahvaltıda bir araya geldi.

Yaklaşık 150 kişinin katıldığı toplantıda, İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Ahmet Gürses, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Merkez İlçe Başkanı Aliye Selviler, Osmaneli İlçe Başkanı Orhan Uğur, Pazaryeri ilçe Başkanı Ender Metin, Söğüt İlçe Başkanı Ali Islah, Gölpazarı İlçe Başkanı Levent Bilir, Yenipazar İlçe Başkanı ise Mehmet Ünsal ve üyeler yer aldı.

“İYİ PARTİ’NİN SEÇİMLERE GİRME HAKKI VAR”

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Gürses, İYİ Parti’nin seçimlere katılamayacak iddialarına, “Biz 25 Ekim’de kurulan bir partiyiz. 10 Aralık’ta da büyük kurultayımızı gerçekleştirdik.Bu şartlarda 10 Haziran’dan sonra yapılacak her seçime girme hakkına sahibiz. Haziran’dan önce bir seçim beklemiyoruz fakat olursa, bunun için bir B planımız da var.”dedi. Başkan Gürses daha sonra İl Yönetim Kurulu, Merkez İlçe Yönetimi ve Disiplin Kurulu üyelerini tek tek tanıtarak teşekkür etti.

İYİ Parti’li Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu ise yaptığı konuşmada, partinin üyelik listesinin ilk sırasında Söğüt’ün yer aldığını söyleyerek, “Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi, ilk sıranın Söğüt’e yakışacağını söyledi”dedi.

“İYİ PARTİ MHP’NİN NE DEVAMI NE DE ALTERNATİFİDİR”

İYİ Parti’nin MHP’nin devamı veya alternatifi olan bir parti olmadığının altını çizen Başkan Aydoğdu, İYİ Parti, yeni bir partidir, İYİ bir partidir.”dedi. Kendilerinin parti değiştirmediğini, ülke çıkarlarına ve fikirlerine uygun yeni bir parti kurduklarını belirten Başkan Aydoğdu, hükümet politikalarını eleştirdi.

“İYİ PARTİ BİLECİK’E İYİ GELECEK”

Başkan Aydoğdu, “Toplumda barış yok.Ötekileştiriliyoruz, toplumsal huzuru yeniden sağlamamız gerekiyor. Ekonomi çöktü, batan şirketlerin haddi hesabı yok. Karşılıksız çekler havada uçuşuyor. Üretim azaldı, tüketim çoğaldı. Üretmeden harcamanın sonu belli. Hükümet bu konuda hiçbir tedbir almıyor. Komşu ülkelerimizle ilişkilerimiz hiç normal değil.Eğitim, yapboza döndü. Sağlık bitmiş durumda. Devlet bizi özel hastanelere yönlendiriyor. ”dedi.

İYİ Parti’nin ise ekonomiyi düzlüğe çıkartmayı, toplumsal barışı sağlamayı ve işsizliği sona erdirmeyi hedeflediğini söyleyen Başkan Aydoğdu, “İYİ Parti ülkemize iyi gelecek. İYİ Parti Bilecik’e iyi gelecek”dedi.

Toplantı günün anısına, fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim