İYİ Parti Milletvekili adayları Mesut Tekin ve Merve Bektaş, 24 Haziran seçimleri öncesinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

İYİ Parti Milletvekili adayları Mesut Tekin ve Merve Bektaş; sokak sokak dolaşarak vatandaşlarla biraraya gelmeye devam ediyor.Esnaf ziyaretlerinde bulunarak sorunlarını dinleyen ve çözüm önerilerini anlatan adaylar; iyi bir gelecek için ülkenin tek adam zihniyetinden kurtulması gerektiğini ifade ediyorlar.

 Vatandaş buluşmalarında 16 yıllık iktidarın Türkiye’yi çöküntüye uğrattığını ve bir değişimin şart olduğunu  vurgulayan İYİ Parti Milletvekili adayı Mesut Tekin, “Kritik bir süreçten geçiyoruz. Demokrasiye inanan, Türkiye’nin içinde bulunduğu bu karanlık günleri arkasında bırakmasını isteyen herkes fedakarlık gösteriyor.Sağ olsun hiçbir vatandaşımız elimizi havada bırakmadı. Biz yola milletimize güvenerek çıktık. Milletimizden de Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın  Meral Akşener Hanımefendiyi, parlamentoda da bizi desteklemelerini istiyoruz.İnşallah hem Bilecik hem de Türkiye daha iyi olacak”

Editör: TE Bilişim