İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü binasında bir katta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resminin büyük şekilde asılarak,bir alt kata ise Mustafa Kemal Atatürk resminin bulunduğu küçük bir flama asılması görenlerin tepkisine neden oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında Türk bayrağının da asıldığı gözlenen kurum binasında, bir alt katta asılan Atatürk flamasının yanında ise Türk bayrağının asılmadığı gözlendi. Bu durumu gören vatandaşlar Atatürk'e  10 Kasım ölüm yıldönümünde saygısızlık olarak nitelendirirken,Cumhurbaşkanının resminin asılabileceğini fakat Atatürk'ün de resminin aynı kata ve aynı büyüklükte bir afişinin asılabileceğini belirtirlerken, yetkilileri bu konuda daha duyarlı davranmaya davet ettiler.

Kurum yetkililerinin kurumun dış ön binasına asılan bu resim ve flamadan haberleri varmıdır bilinmez ama vatandaşlar bu konuda hassas davranılması gerektiğini 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümünde böyle bir şeyi görmelerinin kendilerine üzüntü verdiğini belirterek, “Atatürk'ün küçük resmini assanız bile istesenizde Atatürk'ü küçültemezsiniz” dediler.

Editör: TE Bilişim