İstanbul Bilecikliler Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği  Başkanı Faruk Şahin , Bilecik, Bozüyük ve Pazaryeri’nin düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı.

Dernek Başkanı Faruk Şahin, yapmış olduğu açıklamada: “4, 5, 6 Eylül günleri Pazaryeri, Bilecik ve Bozüyük ilçelerimizin topraklarının gelecekteki torunlarına sahip çıkan yiğitlerini evlatlarını gördüğü günler. Anadan, yardan, serden hepsinden vazgeçtiler ama vatanımızdan, özgürlüğümüzden asla vazgeçmediler. İman, kararlılık ve cesaretle başlatılan mücadelede her ne pahasına olursa olsun bize zafer tadında bir vatan ikram ile muzaffer oldular.

 Bugün özgür bir vatan içerisinde esaret altında olmadan yaşamamıza bakınca 4, 5, 6 Eylül kurtuluş günü tarihlerinde adlarını şehit ve gazi olarak yazdıran kahraman ordumuza minnet duygusunu en derinde yaşıyoruz. Bilecik, Bozüyük ve Pazaryeri kurtuluşunda şehit düşmüş, gazi olmuş tüm kahraman askerlerimizi rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyorum.

 Gönül borcumuzu unutmamak ve hayatın her safhasında geleceği güzel şekillendirmek adına bu borcumuzu ödeme gayreti içinde olmak ümidiyle; tüm hemşerilerimin Bilecik, Bozüyük ve Pazaryeri kurtuluş günlerini kutluyorum.” dedi.

Editör: TE Bilişim