CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Millet İttifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı Semih Şahin’e verdiği desteği bir video çekerek yayınladı.

31 Mart yerel seçimlerine günler kala adaylık yarışı temposu artarak devam ediyor.  Seçim çalışmaları kapsamında Başkan Adayları halktan destek isterken bir yandan da aynı çizgide yürüdüğü Başkan Adaylarına da destek oluyor.  CHP’nin 24 Haziran Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Belediye Başkanı Adayı Semih Şahin’e destek istemek için Bilecik’e gelmesinin ardından Şahin’e bir destek de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’ndan geldi. Bilecik Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Semih Şahin’in yanında olduğunu ve her zaman destekçisi olacağını çektiği bir videoyla paylaşan İmamoğlu, videosunu sosyla medya hesabından paylaştı. İmamoğlu, videosunda, “Bilecik Anadolu’nun en güzel şehirlerinden bir tanesi. Bilecik çok güzel bir dönemle karşılaşacak. Semih Şahin arkadaşım başarılı olacak. Semih Şahin arkadaşımın yanında olacağım. İstanbul’dan değerli Başkanıma selam yolluyorum. Semih Şahin kazanacak, Bilecik kazanacak.” İfadelerine yer verdi.

ŞAHİN, “MART’IN SONUNU HEP BERABER BAHAR YAPACAĞIZ”

İmamoğlu’nun bu destek mesajına karşı aynı şekilde bir video çekerek karşılık veren Semih Şahin ise “ Bilecik’imize ve şahsıma büyük övgülerde bulunan Sayın İmmaoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Sayın Başkanım sizler İstanbul’da bizler burada, Bilecik’te başaracağız. Mart’ın sonunu hep beraber bahar yapacağız.” Dedi.

Editör: TE Bilişim