İstanbul Sanayi Odası(İSO) Türkiye’nin ikinci 500 büyük sanayi kuruluşu listesini açıklarken,Bilecik merkezden listeye 9 firma girdi.TSO Başkanı Şükrü Keskin, Bilecik’te faaliyetlerini devam ettirmekte olan ve İSO ikinci 500’e giren firmaları kutladı.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin, İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO)  açıkladığı 2020 raporu sonuçlarına göre, üretimden net satışlarında Türkiye’nin ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine adını yazdıran merkezi ilimizde olan Erşan Et ve Et Ürünleri San.Ve.Tic.A.Ş,  Sançim Bilecik Çimento San.Ve.Tic.A.Ş, Termal Seramik San.Ve.Tic.A.Ş ve şubeleri ilimizde olan Camİş Madencilik A.Ş, Demisaş Döküm Emaye Mamülleri Sanayi A.Ş, Hepşen Kimya San.ve Tic. Ltd. Şti, Sezersan Matbaacılık ve Ambalaj San.veTic. A.Ş, Seranit Granit Seramik San.ve Tic. A.Ş, TÜRK YTONG A.Ş firmalarını başarılarından dolayı kutladı.

TSO Başkanı Şükrü Keskin, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırması sonuçlarına ilişkin yaptığı değerlendirmeler şu şekilde:

“İkinci 500 Sanayi Kuruluşu listesinde firma merkezi Bilecik’te olan 3 üyemiz ile şehrimizde şubesi bulunan 6 üyemiz, toplamda 9 kuruluşumuz yer almaktadır.

Ekonomik zorluklarla mücadele ettiğimiz dönemlerde üretimi benimsemiş ve büyümeyi kendine hedef edinmiş iş dünyamızı tebrik ediyor, şehrimiz adına teşekkür ediyorum. Bilecik’in sahip olduğu ekonomik potansiyeli göz önüne alındığında, İSO İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listelerinde firmamızın yer alması Bilecik’in gelişen sanayisine daha çok katma değer yaratacak, istihdam ve üretimi arttırarak diğer şehirlerarasında büyüme ve kalkınma potansiyelini koruyacaktır.

Ümit ediyoruz ki şehrimiz üretmeye ve çalışmaya devam ettiği sürece İlk 500 sanayi kuruluşunda yer alan firmalarımız daha da üst sıralara çıkacak, ikinci 500 listesinde firmalarımız ilk 500 listesine girecek ve ikinci 500 listesinde de yeni Bilecikli firmalar görmeye devam edeceğiz.

Şehrimize ve ülkemize üreterek katkı sağlayan, dünya ile rekabet eden sanayicilerimizi, kuruluş yöneticilerini ve çalışanlarını kutluyor, başarılarının ve emeklerinin devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı

Başkan Keskin, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı olan ve İSO ikinci 500 listesine girmeyi başaran firmaları da kutladı.

Editör: TE Bilişim