Cafer Elmas

İsmetpaşa Mahallesi’nde 45-50 yaşlarında psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir adamın mahalledeki ufak yaştaki kız çocuklarına cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi.

Mahalle sakinleri bu kişiden rahatsız olurken ve endişe duyarken konunun  Emniyet birimlerine intikal ettiği de gelen bilgiler arasında.

Genellikle mahalledeki boş inşaatlarda gezen şahsın ufak kız çocuklarına cinsel hareketlerde bulunduğu ve çocukları korktuğu belirtildi.

Emniyet takipte 

Şahsın çocuklara gösterdiği davranışlara bir mahallelinin tanık olması karşısında o kişiyi darp dahi ettiği ve uyardığı fakat bu kişinin yeniden ufak kız çocuklarına cinsel istismarlar da ve bazı hareketlerde bulunduğu iddia edilirken, mahalle sakinlerinin bu konuda önlem alması için Emniyet’e bilgi ulaştırdığı ve şahsın adını, adresi ile eşkalini verdiği gelen bilgiler arasında .

Emniyet yetkilerinin adamı gözaltına aldığı ve ifadesine başvurduğu da öğrenilirken, psikolojik sorunu ve bazı tikleri bulunduğu belirtilen şahsın, suçu kabul etmediği, Emniyet’in ise bu şahsı takibe aldığı öğrenildi.

Anneler babalar dikkat!

Mahalleli bu durum karşısında tedirgin olurken, şahsı tanıyan ve bu hareketlerine tanık olan mahalle sakinleri anne ve babaları uyararak çocuklarına dikkat etmelerini istediler.
Editör: TE Bilişim