Cafer Elmas

İlimizin en önemli ve güzel tesislerinden biri olan Vezirhan YÖRSAN Dinlenme Tesislerini işin ehli olan Ahmet Kaya usta devir aldı.

2012 yılında açılan ve büyük beğeni toplayan tesis uzun yıllar değişik işletmeciler tarafından çalıştırıldı.

İstanbul-Ankara çevre yolunun üzerindeki tesisi açıldığı günden itibaren usta olarak çalışan Ahmet Kaya kiralayarak çalıştırmaya başladı. 35 senedir ustalık yapan, 20 yıldır değişik otellerde çalışan ardından 2012 yılından itibaren de açılan YÖRSAN Tesislerinde hizmet veren Ahmet Kaya, işin ehli olarak tesisin işletmeciliğine soyundu.

Zengin Menülü Açık Büfe Kahvaltı

İşletmeyi devir alan Ahmet Usta, ilk iş olarak zengin menülü açık büfe kahvaltıyı müşterilerinin hizmetine sundu. Nezih ve doğa ile yeşilliğin birleştiği tesiste Cuma- Cumartesi ve Pazar günleri açık büfe, diğer günlerde ise köy usulü serpme kahvaltı hizmeti başlatıldı.

Ev usulu tencere yemekleri

Tesisin bir başka özelliği ise ev usulü tencerede pişen bayanların yaptıkları sulu yemekler ve özel yetiştirilerek kesimi yapılan kuzulardan hazırlanmış ızgara çeşitleri.

Dünya mutfağı ve Fast Food

Tesiste dünya mutfağı örneklerinden yapılan yemek çeşitlerinin yanısıra Fast Food çeşitleri özel kaşarlı tost ilgi gören menülerden oluyor.

Taş fırından pide

Tesisteki taş fırında pişirilen pide çeşitleri de müşterilerden ilgi gören menüler oluyor.

24 saat açık

24 saat hizmet veren, geceleri gece çorbası ve diğer menüler ile güler yüzlü personelle geniş konseptiyle hizmet veren tesisin Bilecik’te ilgi odağı olması bekleniyor.

Önemli olan müşteri memnuniyeti

Tesisin işletmesini devir alan Ahmet Kaya usta, amaçlarının müşterilerine uygun fiyat kalitesi sunmak ve müşteri memnuniyeti olduğunu belirterek, tesiste Bilecik halkına en iyi hizmeti nasıl sunarızın peşinde olduklarını söyledi ve 24 saat hizmet sunacaklarını belirtti.

Editör: TE Bilişim