Türkiye İş Bankası Bilecik Şubesi çalışanlarının Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirdiği törende banka çalışanları saygı duruşunda bulunarak İstiklal marşı okudular.



Tören sonrası Türkiye İş Bankası Bilecik Şubesi Müdürü Ferit Gökaydın, bakanın kuruluşunun 90. Yıldönümünü kutladıklarını kaydetti.  Türkiyte İş Bankasının 1924 yılında bir şube ile bankacılık hayatını başladığını söyleyen Gökaydın, günümüzde ise yurt içi ve yurt dışı 1.400’ü aşkın şube, 25 bini aşkın çalışanımız ile Türkiye ekonomisinin en büyük lokomotiflerinden biri olduklarını belirtti. Gökaydın’ın açıklamasını şu ifadelerle sürdürdü:



”Bankamızın kuruluşunun 90. Yıldönümünü kutlamak üzere toplanmış bulunuyoruz. Bağımsızlık mücadelesinin siyasi ve askeri olduğu kadar, ekonomik bağımsızlı mümkün olacağını söyleyen ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları tarafından 26 Ağustos 1924 yılında Ankara Ulus’ta tek şube ile çalışma yaşamına başlayan bankamız bu gün yurt içi ve yurt dışı 1.400’ü aşkın şube, 25 bini aşkın çalışanımız ile Türkiye ekonomisinin en büyük lokomotiflerinden bir kurum olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Mustafa Kemal Atatürk ve bankamızın kurucularını şükran, minnet ve rahmet ile anıyoruz.

Editör: TE Bilişim